Asociaţia Literata, în colaborare cu Asociația Neamunit, a organizat luni, 9 martie 2020, începând cu ora 17.00, o comemorare a deținuților politici anticomuniști.
Astfel, la Monumentul Martirilor Anticomuniști din fața Camerei de Comerț a fost oficiată o slujbă de pomenire, apoi participanții au plecat într-un
"Marș al tăcerii" spre centru orașului Târgoviște.
Comemorare Martirii Anticomuniști.
EVENIMENTE ÎN ANUL 2020


CREDEM ÎN DUMNEZEU!    IUBIM NEAMUL ROMÂNESC!  
9 martie 2020
15 august 2020

Sfinții Martiri Brâncoveni.
Concurs tenis de masă.
3 octombrie 2020
https://www.gazetadambovitei.ro/actual/detinutii-politici-anticomunisti-vor-fi-comemorati-la-targoviste-de-asociatiile-neamunit-si-literata/
Asociaţia Literata împreună cu Asociația Neamunit au organizat în data de 15 august 2020  următoarele evenimente pentru cinstirea Sfinţilor Martiri Brâncoveni: depunere de coroană la bustul Sf. Voievod Constantin Brâncoveanu din Parcul Chindia, aleea centrală; depunere de coroană la statuia Sf. Martiri Brâncoveni din faţa Primăriei.
https://www.gazetadambovitei.ro/social/neamunit-si-literata-omagiu-cu-ocazia-zilei-nationale-pentru-comemorarea-martirilor-brancoveni/
Asociaţia Literata a organizat sâmbătă, 3 octombrie 2020, la Școala de vară de la Cucuteni, prima ediție a concursului de tenis de masă. La concurs au participat copii din împrejurimim, aceștia fiind răsplătiți de organizatori cu diplome și mici cadouri.

Tabără de muncă la Valea Plopului
Asociaţia Literata a participat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, alături de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, la o tabără de muncă în beneficiul copiilor orfani aflați în grija Asociației Pro Vita pentru Născuți și Nenăscuți coordonată de părintele Nicolae Tănase.

Pelerinaj la Peștera Sfântului Apostol Andrei
Asociaţia Literata a participat luni, 30 noiembrie 2020, alături de Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Apostol Andrei, de ziua de prăznuire a sfântului.

Ziua Națională a României
Asociaţia Literata a participat marți, 1 decembrie 2020, la manifestările oficiale dedicate Zilei Naționale, depunând o coroană de flori la Monumentul Eroilor.